2010/09/06

tycker ändå det är ganska skönt att det även här blir molnigt. blev så glad i helgen när jag fick använda strumpbyxor!!! strumpbyxor är det allra bästa jag vet. även om caroline fick komplimanger om hennes fina smootha bruna ben kändes det enda bra att sitta där i soffan med trygga tigths HAHA *svensk* jag älskar också carolines smootha ben öj!

helgen har varit superfin. i fredags åkte vi upp till iv. iv är ett ställe, en stadsdel, där det i princip bara bor ungdomar. att gå där är som gå på festival där det är fest i varje hus, man får bara välja vilket man vill crasha typ! tänk american pie eh. eller annan random college film. i fredags var by far den roligaste iv kvällen! mest för vi var ganska dragna av nån konstig anledning. menar vi drack inte mycket men ändå kändes det som jag var lite lullig ända in på söndags förmiddan... anyway, vi träffade upp med carolines kompis larry och följde med på nån fest, spelade beerpong och öh, vet inte riktigt vad vi gjorde. det var gött! caroline blev lagom dragen. eller okej lite mer än lagom men går man på detox så gör man liksom! slår vad om att hon fick ur sig en bra mängd slaggprodukter den kvällen haha så det var en win-win situation!

ii lördags låg vi först som döda sälar ett tag. fast sen jäävlar! sen åkte vi till la playa, skolans fotbollsarena. så fin! fast tror dom har lagt ner mer pengar på själva arenan än att få dit bra fotbollsspelare haha. nerra vaqueros (cowboys på spanska??? av nån anledning) vi älskar er! det var pepbbq (ett ord som jag använder, inte dom) innan, gööött! ni anar inte hur länge jag väntat på en saftig stek! matchen gick la sådär...... vi förlorade med 6-48 eller nått sånt! men vi är int bitter!!

träffade några exfotbollsspelare (sa dom) (har ingen aning) som bjöd med oss till en kickback, typ efterfest för fotbollsspelarna TRODDE VI! egentligen var vi fortfarande lite bakis men va fan. bara fotbollsmatch varannan vecka tänkte vi! behövde bara några drinkar sen kickade allt igång igen. vi delade taxi med pöjkarna upp till ingenstans! eller ja, det var nånstans, bara lite avsides! jääättefin utsikt över hela sb, pol, glasväggar etc. fast fest blev det eh inte... eller jo men bara för fem pers! haha vi insåg ganska snabbt att dom hade lurat dit oss, att det inte alls skulle vara nån kickback. men spela rillis, vi hade det trevligt ändå! kollade på tv, lärde dom svenska och käka gratis pizza!

igår var ni ner på stranden en vända men väl där nere låg en tjock dimma över hela stranden ): ): ): nåväl gick hem och öh sov?

idag är det labor day, typ som första maj, så vi är lediga! eller ja lediga och lediga, måste plugga arslet av mig. kommer börja snart...... alldeles strax....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

arkiv x